Agaat

Agaat een mooie licht doorlatende steen vernoemd naar de Achates rivier in Sicilie waar deze steen voor het eerst gevonden is. De steen zorgt voor aarding, stabilisatie en bescherming.

Ga naar de shop

Turkoois

Een zeer geliefde edelsteen om zijn mooie uitgesproken blauw/groene kleur, wordt ook vaak gebruikt als talisman. De steen zorgt voor innerlijke rust en het welzijn van de geest.

Ga naar de shop

Onyx

Zwarte agaat, de steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen.

Ga naar de shop

Aventurijn

Een kwarts die doorschijnend is en lijkt te glinsteren door de mineraalinsluitsels. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je dromen waar te maken.

Ga naar de shop

Saffier

Een mineraal dat net als de robijn behoort tot het mineraal dat zeshoekige cilindervormige kristallen vormt. De steen heeft een sterk effect op de psyche en hersenen, zorgt voor welzijn en inzicht.

Ga naar de shop

Tijgeroog

Ook wel cats eye genoemd met een mooie geel-tot roodbruine kleur. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en stimuleert je intuïtie, bevordert rust en geeft kracht.

Ga naar de shop

Chalcedoon

Vernoemd naar de verdwenen stad Chalchedon in Klein-Azie, het is eigenlijk een groep waar meerdere kwartsen onder vallen en heeft sterke invloed op de communicatie. De steen maakt optimistisch, vrolijk, creatief en zorgt voor het beter te kunnen accepteren van veranderingen.

Ga naar de shop

Amethist

Een lila tot donkerpaarse steen met glasachtige glans. De steen maakt je hoofd helder en geeft inzichten ook helpt amethist bij slaap problemen.

Ga naar de shop

Labradoriet

Een van de bekendste edel-sierstenen met enorm kleurenspel , een sterk beschermende, spirituele steen stimuleert fantasie & creativiteit werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling.

Ga naar de shop

Lapis Lazulli

Een steen die voor het grootste gedeelte uit het mineraal lazuriet (blauw) bestaat, de steen zorgt voor een goede spirituele ontwikkeling, eerlijke communicatie en jezelf te zijn.

Ga naar de shop